Головна Закарпатська Обласна Військова Адміністрація

16 серпня хмельничанин Михайло Романчук виграв «золото» в плаванні на дистанції 1500 м вільним стилем на чемпіонаті Європи з водних видів спорту, що триває у Римі. Івано-Франківська ОДА в межах своїх повноважень здійснює виконавчу владу на території Івано-Франківської області, а також реалізує повноваження, делеговані їй Івано-Франківською обласною радою. Забезпечимо від 25 до forty тисяч внутрішньо переміщених осіб житлом високої якості завдяки реновації, викупу житла та новому будівництву. У етері інформаційного телемарафону Freedom очільник ЗОВА Олександр Старух розповів про плани евакуації цивільного населення, ситуацію на ЗАЕС та про події у Мелітопольському районі. У етері національного телемарафону очільник ЗОВА Олександр Старух зокрема розповів про ситуацію у Енергодарі, про небезпеки та необхідність евакуації. Контактні телефони Координаційних центрів розміщення постраждалих від агресії РФ в Україні.

облдержадміністрація

Найближчим часом у ДАР з’являться перші програми допомоги дрібним фермерам, які вирощують сільськогосподарські культури або тримають корів. Інформація Генштабу ЗСУ щодо загальних бойових втрат противника станом на 17 серпня 2022 р. Нагадуємо, що наразі вакцинація – це єдиний спосіб захистити себе від важкого перебігу хвороби. Цьогоріч виш змушений проводити традиційний День знань трохи раніше і в умовах евакуації. Новий навчальний рік буде розпочинатися поступово, окремо для кожного з курсів бакалаврського або магістерського рівнів.

В Якому Регіоні Зареєстровано Волинська Облдержадміністрація?

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з амбасадорами фандрейзингової платформи United 24 – українською зіркою футболу Андрієм Шевченком та американським актором, сценаристом і продюсером Лієвом Шрайбером. Відправлення із Конотопу о 4.23, Ніжин – 6.22, прибуття у Київ – о eight.23. Час у дорозі – 4 години (при такій кількості зупинок – гарний результат).

Служба У Справах Дітей Облдержадміністрації

Росіяни ведуть масований наступ зі сторони Лисичанського нафтопереробного заводу.

В області працює Координаційний центр з питань міжнародної гуманітарної допомоги Мета – залучення міжнародної підтримки задля національної безпеки та оборони країни, цивільного захисту населення у зв’язку із військовою агресією Російської Федерації. На Прикарпатті працює обласний координаційний штаб для тимчасово переміщених осіб Із перших днів війни Івано-Франківщина стала однієї з областей, до якої почали прибувати тисячі людей у пошуках безпечного місця перебування. Для оперативного пошуку житла, речей першої необхідності, а також одягу, за ініціативи обласної військової державної адміністрації, в області було створено Координаційний штаб для тимчасово переміщених осіб. Правила укриття в захисних спорудах Під час загрози нападу противника ввімкніть та постійно тримайте ввімкненими репродуктори (телевізори та радіоприймачі). Через ці канали будуть передаватися розпорядження та сигнали оповіщення цивільного захисту та рекомендації щодо дій в цій ситуації. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на офіційний сайт Харківської облдержадміністрації.

Питання опалювального сезону та нового навчального року обговорювали на нараді очільника ЗОВА Олександра Старуха з представниками Запорізького району. Противник сто сімдесят п’яту добу веде повномасштабну збройну агресію проти України. Захисники Запорізького краю утримують рубежі та дають гідну відсіч російським окупаційним військам.

Закладів Освіти Підготовлено До Початку Освітнього Процесу Офлайн, – Сергій Шкарлет

В Запорізькій області запрацювала гаряча телефонна лінія для людей, які переміщуються з зони ведення бойових дій. Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці. Аграрії Чернігівської області станом на eleven серпня зібрали ранні зернові з площі 122,4 тис. Га (58,3% до прогнозованих обсягів збирання), ячменю — 19,5 тис. У Чернігівській області продовжуються роботи із модернізації та створення місцевих систем оповіщення. Школа у Старому Білоусі, як і чимало інших навчальних закладів Чернігівщини, суттєво постраждала під час російських обстрілів.

Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать ОМР та охороняються законом України “Про авторське право і суміжні права”. При використанні матеріалів посилання на сайт обов’язкові. Під час благодійних заходів артисти виконували патріотичні пісні, а на ярмарку продавалися https://dzenzelivka.org.ua/ вироби місцевих майстрів та різні смаколики. Якщо людина не належить до групи ризику та не має 60 років – наразі робити другу бустерну дозу щеплення проти COVID-19 не рекомендовано. Відновити повноцінну роботу колектив клініки намагався протягом майже півроку.